Hobi berkongsi petua bertukar pendapatan 5 angka

0
584
 
Siapa sangka apa yang dibuat sebelum ini sebagai hobi bertukar menjadi pendapatan yang lumayan.
 
Pada awalnya seorang pengguna laman sosial ‘Facebook’ sebelum ini menulis dan berkongsi tips-tips penjagaan badan dan kulit kepada pengikutnya hanya sekadar suka-suka. Seringkali diajukan pertanyaan mengenai penjagaan kulit, penjagaan makan dan penjagaan kecantikan luar dan dalaman. Apa yang lebih mengujakan pengikut beliau apabila beliau kembali langsing dalam tempoh yang singkat selepas bersalin.

 
Kerap mendapat soalan melalui inbox,ramai yang bertanyakan dan meminta hingga sanggup membayar hanya untuk mendapatkan tips daripada pengguna laman sosial yang bernama Aida Munira ini.
 
Tidak menyangka apa yang beliau lakukakn mampu menjadi pendapatan yang lumayan.
 
Pengasas produk UbeautyCare ini terpanggil untuk memudahkan rakan-rakan dan pengikutnya dengan menghasilkan produk yang menggunakan formula sendiri iaitu Advance U-Slim dan U-Whitening.
 
Advance U-Slim ini didatangkan dengan paket sachet (serbuk) yang hanya boleh dimakan dengan meletakkan  atas lidah tanpa perlu minum air.

 

 

Beliau yang ditemui ketika pelancaran produk itu mengucapkan syukur yang tak terhingga kepada yang sentiasa menyokong produk beliau sehingga berada di tahap ini. UBeautyCare kini mensasarkan pasaran keseluruh Malaysia dan masih didalam perbincangan untuk dieksport ke Brunei dan Indonesia serta China.

 

 

 

Aida Munira yang fasih berbahasa cina ini menyatakan produk ini bukanlah tertumpu pada kaum Melayu tapi turut  kaum-kaum lain di Malaysia, seiring dengan usaha pengasas-pengasas produk kecantikan lain yang ingin mengenengahkan kecantikan untuk setiap peringkat umur, setiap lapisan masyarakat dan jantina.Ramai pengguna yang berpuas hati dengan tindak balas produk yang nyata berkesan
 
Beliau juga akan menganjurkan bengkel penjagaan kulit dan kesihatan dari semasa ke semasa. Setakat ini, Ubeautycare telah mempunyai seramai 75 agen dan dropshipper seluruh Malaysia dan masih mencari stokis untuk kawasan Pantai Timur.
 
Gambar Sekitar  :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here