Al-Ikhsan Meluaskan Jajahan, Kerjasama Bersama Liverpool FC

0
374

Liverpool FC telah bergabung dengan peruncit sukan terbesar Malaysia, Al-Ikhsan Sports, dalam perkongsian baru yang akan membolehkan lebih banyak peminat di rantau itu mengakses barangan kelab rasmi.

Perjanjian multi-tahun itu akan menyaksikan kelab dan Sukan Al-Ikhsan bekerjasama untuk membuka lebih daripada 55 kedai kedai di kedai dan tiga kedai mandiri di seluruh Malaysia, bersama-sama dengan kios di pusat membeli-belah dan laman web e-dagang yang berdedikasi untuk berkhidmat di rantau ini. .

Kedai 27 kedai di kedai pertama akan dibuka di seluruh Malaysia mulai Selasa April 16, memberi akses kepada kelebihan fanbase global kelab kepada pelbagai alat replika New Balance, serta aksesori pakaian, pakaian dan fesyen Liverpool yang sahih.

Sukan Al-Ikhsan ditubuhkan pada tahun 1993 dan sejak itu telah muncul sebagai peruncit sukan terbesar dan paling dominan di Malaysia dan salah satu peruncit sukan terbesar di Asia Tenggara selama 25 tahun yang lalu. Laporan Perisikan Baik Sukan menduduki ranking Al-Ikhsan sebagai ‘Retailing Goods Retailer’ di 63 di The Galaxy.

Mike Cox, pengarah barang dagangan LFC, berkata: “Kami gembira untuk mengalu-alukan Al-Ikhsan untuk bola sepak dunia dan keluarga runcit kami. Perkongsian seperti ini sangat penting kepada kelab untuk memastikan kita dapat menjangkau semua penyokong kami yang berpusat di seluruh dunia, bukan hanya di rumah di Liverpool.

“Hubungan baru kami dengan Al-Ikhsan akan memberikan nilai yang sangat besar kepada kelab itu kerana kami terus mengembangkan operasi runcit kami di Malaysia dan kawasan sekitarnya, jadi peminat kami boleh membeli pelbagai barangan rasmi kami dan merasakan lebih dekat dengan kelab kegemaran mereka.”

Vach Pillutla, Ketua Pegawai Eksekutif Sukan Al-Ikhsan, berkata: “Kami sangat gembira untuk bekerjasama dengan Liverpool FC untuk lebih dekat dengan peminat dan peminat bola sepak di seluruh negara.

“EPL adalah liga bola sepak yang paling popular di Malaysia dan Liverpool FC adalah salah satu daripada kelab yang paling diikuti. Malaysia adalah antara yang tertinggi apabila ia melibatkan tahap pertandingan bola sepak di peringkat global.

“Kami yakin hubungan ini akan mengukuhkan jenama LFC dalam minda dan hati penyokong. Hubungan ini amat penting bagi kami sejak pengasas kami, Tuan Haji Ali Hassan, telah menjadi peminat LFC sekian lamanya. ”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here